Strategisch marketingbeleid
voor een duurzame impact

Krachtige on- én offline communicatie in lijn met uw doelstellingen

Consumenten binden zich aan merken die hen centraal plaatsen en wezenlijke impact hebben op hun leven. Een unieke identiteit en merkstrategie zijn dan ook onontbeerlijk om uw onderneming te onderscheiden van de massa in de perceptie van de consument.

Maverik ondersteunt u bij de ontwikkeling van een welomlijnde strategie en de uitwerking hiervan via de meest optimale online én offline kanalen waardoor uw marketingbudget maximaal rendeert. Want uiteindelijk draait alles om verkoopcijfers en klantretentie.

Welke media neem ik best op in mijn marketingplan?

Door het inzetten op een combinatie van diverse reclamedragers en tools, verspreid over traditionele, owned en earned media, behaalt u maximaal bereik. Van remarketingcampagnes op Google tot het verspreiden van persberichten of het herstructureren van uw website: elk medium (en onderlinge kruisbestuiving) heeft de potentie een onbewerkte doelgroep aan te spreken of slapende leads te heractiveren.

Hoe komt mijn marketingplan tot stand?
  1. Allereerst worden de 2 belangrijkste factoren - de persona's (types klanten) en de customer journey (het traject dat de klant doorloopt) - ge(her)definieerd.
  2. A.d.h.v. een inventarisatie van uw sterktes (en zwaktes!) sporen we opportuniteiten op en brengen we uw troeven in kaart. Vervolgens bepalen we de missie (informeren, leads genereren, verkopen...), prestatie-indicatoren (KPI's zoals groeipercentages) en het centraal thema waaromheen duidelijke en realiseerbare campagnes opgebouwd worden.
  3. Uw strategie wordt gegoten in een marketingmix die de solide basis van uw on- en offline présence wordt. Dit steeds met de focus op rendement en met respect voor uw vooropgestelde budgetten, ambities en deadlines.
  4. Op regelmatige basis evalueren we met beide partijen de resultaten en sturen we bij om een maximale ROI te behouden. Geen wishful thinking dus, maar datagedreven optimalisatie waarmee u effectief uw doelen bereikt.

Heeft u nog vragen rond het ontwikkelen van het meest performante marketingbeleid? Of wenst u een update (lees: upgrade) van uw huidige strategie? Vraag via onderstaand formulier naar een eerste kennismakingsgesprek; ik overloop dan graag met u samen de mogelijkheden en help u vrijblijvend een geschikte keuze te maken.

Help mij een marketingplan te schrijven!

Nood aan onbetwistbare resultaten
en duidelijke afspraken?

Ik geloof in eerlijke samenwerking, pragmatisch maatwerk en open communicatie.
Geen kleine lettertjes, tussenpersonen, prefab-oplossingen of loze beloftes.

Wenst u een eerste kennismakingsgesprek in te plannen?
Vul dan onderstaand formulier in - wees zo gedetailleerd mogelijk a.u.b.

Gelieve een naam van min. 5 tekens in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres op te geven.
Gelieve minimaal 11 en maximaal 14 numerieke karakters in te geven.
Gelieve een bericht van min. 20 tekens te schrijven.