Doelgerichte marketing voor kmo's, agencies en webshops

Strategie ontmoet resultaat: boost uw omzet en marktpositie!

Consumenten binden zich aan merken die hen centraal stellen en een wezenlijke impact hebben op hun leven. Bij Maverik ontwikkel ik strategieën die deze band versterken door unieke merkidentiteiten te creëren, perfect afgestemd op de behoeften van uw klanten. Mijn aanpak is segmentgefocust en datagedreven, gericht op het optimaliseren van uw marketinginvestering.

Ik bied flexibele samenwerkingsmodellen aan, zoals in-house, ad interim of projectmatige ondersteuning, aangepast aan uw wensen. Mijn dienstenpakket, waaronder SEO, SEA, optimalisatie van gebruikerservaring (UX) en conversie (CRO), is gericht op het verhogen van uw verkoopcijfers en het verbeteren van klantretentie.

Welke media neem ik best op in mijn marketingplan?

Door het inzetten op een combinatie van diverse reclamedragers en tools, verspreid over traditionele, owned en earned media, behaalt u maximaal bereik. Van remarketingcampagnes op Google tot het verspreiden van persberichten of het herstructureren van uw website: elk medium (en onderlinge kruisbestuiving) heeft de potentie een onbewerkte doelgroep aan te spreken of slapende leads te heractiveren.

Hoe komt mijn marketingplan tot stand?
  1. Allereerst worden de 2 belangrijkste factoren - de persona's (types klanten) en de customer journey (het traject dat de klant doorloopt) - ge(her)definieerd.
  2. A.d.h.v. een inventarisatie van uw sterktes (en zwaktes!) sporen we opportuniteiten op en brengen we uw troeven in kaart. Vervolgens bepalen we de missie (informeren, leads genereren, verkopen...), prestatie-indicatoren (KPI's zoals groeipercentages) en het centraal thema waaromheen duidelijke en realiseerbare campagnes opgebouwd worden.
  3. Uw strategie wordt gegoten in een marketingmix die de solide basis van uw on- en offline présence wordt. Dit steeds met de focus op rendement en met respect voor uw vooropgestelde budgetten, ambities en deadlines.
  4. Op regelmatige basis evalueren we met beide partijen de resultaten en sturen we bij om een maximale ROI te behouden. Geen wishful thinking dus, maar datagedreven optimalisatie waarmee u effectief uw doelen bereikt.

Heeft u nog vragen rond het ontwikkelen van het meest performante marketingbeleid? Of wenst u een update (lees: upgrade) van uw huidige strategie? Vraag via onderstaand formulier naar een eerste kennismakingsgesprek; ik overloop dan graag met u samen de mogelijkheden en help u vrijblijvend een geschikte keuze te maken.

Help mij een marketingplan te schrijven!

Nood aan onbetwistbare resultaten
en duidelijke afspraken?

Ik geloof in eerlijke samenwerking, pragmatisch maatwerk en open communicatie.
Geen kleine lettertjes, tussenpersonen, prefab-oplossingen of loze beloftes.

Wenst u een eerste kennismakingsgesprek in te plannen?
Vul dan onderstaand formulier in - wees zo gedetailleerd mogelijk a.u.b.

Gelieve een naam van min. 5 tekens in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres op te geven.
Gelieve minimaal 11 en maximaal 14 numerieke karakters in te geven.
Gelieve een bericht van min. 20 tekens te schrijven.