Transformeer uw website tot een sales tool

Creëer interactie dankzij conversiegedreven webdesign

Een correct gebouwde website fungeert als extra vertegenwoordiger en slaagt erin het vertrouwen van potentiële klanten te winnen, uw naamsbekendheid te stimuleren en uw strategie te vertalen naar omzet. Het (periodiek) optimaliseren van de inhoud en het design - waarmee u autoriteit en expertise aantoont - is dan ook cruciaal voor de continue instroom van leads.

Ik (her)ontwerp conversiegedreven websites die uw business goals verbinden met de noden van uw afnemers, zonder in te binden op gebruiksgemak, authenticiteit of zichtbaarheid in de resultaten van Google.

Maatwerk is key

In tegenstelling tot de doorsnee ‘agency’ - die met open source software als Drupal of Wordpress werkt - wordt bij Maverik elk webproject volledig op maat gemaakt. Zo wordt u niet benadeeld met lange laadtijden, jaarlijkse onderhoudskosten, beperkte zoekmachineoptimalisatie, eigendomsrechten of veiligheidsrisico’s. Uw website wordt opgebouwd uit robuuste, gestructureerde broncode die compatibel is met elk toestel (computer, smartphone of tablet) en door iedere browser perfect weergegeven wordt.

Bovendien kan de broncode door eenieder met basiskennis HTML beheerd worden; na oplevering bent u dus vrij om zélf aanpassingen uit te voeren.

Sounds good, maar waarmee beginnen we?
  1. Als u reeds beschikt over een website, wordt deze grondig geanalyseerd om de best presterende inhoud in kaart te brengen en te vermijden dat u posities in Google verliest bij een redesign.
  2. In de volgende stap, conceptbepaling, worden alle mogelijkheden, uw doelgroep, het budget, timeframes (indien mogelijk) enz. gedefinieerd. Optioneel kunt u ook de domeinnaamregistratie en hosting via Maverik registreren en de rompslomp van beheer door diverse leveranciers uitsluiten.
  3. De resultaten van de conceptbepaling worden vervolgens gegoten in een voorontwerp. Vanuit deze grafische voorstelling van de homepagina wordt de website na goedkeuring of aanpassingen verder uitgebouwd in code (HTML/CSS). Hierna wordt de inhoud aan de website toegevoegd waarna deze live gaat.
  4. Tenzij u in een nichemarkt actief bent en u reeds top of mind-status verworven heeft, stopt het verhaal hier echter niet. U zult uw website op regelmatige basis moeten updaten en promoten om succes te boeken en de nodige extra bezoekers aan te trekken. Denk hierbij aan Google zoekmachineoptimalisatie (SEO) bij het schrijven van artikels of adverteren (SEA) voor onmiddellijke en constante zichtbaarheid op Google.

Bent u niet zeker als uw website aan vernieuwing toe is? Of heeft u nog vragen voordat u een beslissing wenst te maken? Vraag dan via onderstaand formulier naar een eerste kennismakingsgesprek; ik help u vrijblijvend een geschikte keuze te maken.

Help mij een unieke website te bouwen!

Nood aan onbetwistbare resultaten
en duidelijke afspraken?

Ik geloof in eerlijke samenwerking, pragmatisch maatwerk en open communicatie.
Geen kleine lettertjes, tussenpersonen, prefab-oplossingen of loze beloftes.

Wenst u een eerste kennismakingsgesprek in te plannen?
Vul dan onderstaand formulier in - wees zo gedetailleerd mogelijk a.u.b.

Gelieve een naam van min. 5 tekens in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres op te geven.
Gelieve minimaal 11 en maximaal 14 numerieke karakters in te geven.
Gelieve een bericht van min. 20 tekens te schrijven.